Werkgevers
0

Coppens Metaal

Westerhoven, Heijerdijk 1

https://www.coppensmetaal.nl/

Sinds 1978 zijn we continu bezig met de dag van morgen: kijken hoe het slimmer, effectiever en efficiënter kan. Want het wiel uitvinden is één, het wiel steeds beter maken is twee. Vandaag de dag doen we dat door individuele kennis en kunde, vakmanschap , ‘talent’ en specialismen welke aanwezig zijn binnen de Coppens Groep groepsbreed in te zetten.

Wat we daarbij écht het allerbelangrijkste vinden, is dat je beschikt over het ‘Coppens Groep-DNA’; als koploper, de dag van morgen slimmer maken! Op deze manier worden we niet alleen zelf beter, maar ook de wereld rondom ons (think global). De focus ligt daarbij natuurlijk op onze klanten. Waarbij technisch maakbare, veilige, innovatieve, effectieve- en efficiënte oplossingen altijd leidend zijn.

  • COPPENS METAAL TECHNIEK

Als het om buisbewerking gaat, dan bepaalt Coppens Metaal-techniek de lat van vandaag en standaard voor morgen. Die uitspraak kunnen we doen, omdat we op het gebied van buisbewerking ‘gewoon’ de allerbeste zijn. Onze focus ligt dan ook continu op productoptimalisatie en een kostenefficiënte productie.

Want we willen de beste blijven. We denken met onze klanten mee en geven ze advies. Als het even kan vanaf de pre-productiefase om optimale kostenbesparing te realiseren. Tijdens de productie maken we natuurlijk gebruik van ons indrukwekkende machinepark. Tsja, we zijn niet voor niets de absolute specialist en koploper in buisbewerking.

WIJ BEPALEN DE STANDAARD OP HET GEBIED VAN BUISBEWERKING TOT VER OVER DE LANDGRENZEN.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img