Werkgevers
0

Creon

TILBURG, Jan Frederik Vlekkeweg 2

www.creon.nl

Creon is de architect van ultieme 24/7 werkplekken in controle- en meldkamers. Wij dragen zorg voor het volledige proces. Van advies, design en projectmanagement tot de fysieke inrichting van de control room. Alles om ervoor te zorgen dat centralisten en operators optimaal kunnen presteren in complexe, veeleisende werkomgevingen.

We ontwikkelen al 25 jaar veeleisende werkomgevingen voor Europese overheden en cruciale proces gestuurde organisaties in uiteenlopende branches. Onze projecten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van ergonomie, design, techniek en functionaliteiten.

Creon gelooft dat de wereld mooier is wanneer we ‘in control’ zijn. Het brengt vertrouwen en rust. In onze directe werkomgeving maar ook in de hectische wereld van vandaag.

‘In control zijn’ begint bij onszelf. We kiezen zorgvuldig en bewust voor collega’s, partners, materialen en productieprocessen. Dat resulteert in kwaliteit en expertise, in alle aspecten van ons werk. Deze cyclus van rust en vertrouwen werkt door in alles om ons heen.

We zijn ons bewust van onze ecologische footprint. We werken met duurzame materialen en lokale producenten. In onze producten komen innovatie en vakmanschap samen, 100% Dutch Design.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img