Werkgevers
0

Cuijten Maintenance Services B.V.

Terug naar alle resultaten

Cuijten Maintenance Services B.V.

MAARHEEZE, Den Engelsman 8

https://cuyten.nl/

Machines zijn bij ons in goede handen

CMS (Cuyten Maintenance Services) is opgericht in 1997 door Toine Cuyten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf met circa 25 technisch geschoolde medewerkers. We zijn gevestigd in het Brabantse Maarheeze; midden in de Benelux.

CMS richt zich met machinebouw en machineonderhoud vooral op de voedingsmiddelenindustrie. Ook werken we zo nu en dan in andere sectoren zoals in de metaal of machinale houtbewerking.

We zijn op ons best waar elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet-, regel- en besturingstechniek samenkomen. In onze eigen werkplaats hebben we bovendien verschillende mogelijkheden om klant specifieke producten te realiseren.

CMS investeert veel in opleiding en ontwikkeling van vaste medewerkers. Zo kunnen we altijd inspelen op de laatste ontwikkelingen en een bijdrage leveren aan innovatieve oplossingen. Maar we investeren ook in jong talent. Stages en afstudeeropdrachten spelen hierin een belangrijke rol. Wij mogen ons daarom een “erkend leerbedrijf” noemen.

Op onze locatie in Maarheeze beschikken we over een technisch trainingscentrum. Hier kunnen eigen medewerkers en ook externe productiemedewerkers of technisch personeel zich bijscholen. Naast bediening- en onderhoudscursussen over bijvoorbeeld de toepassingen op een gable top vulmachine maar ook cursussen op het gebied van veiligheid of PLC besturing.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img