Werkgevers
0

CVT BV

VELDHOVEN, Heiberg 29C

www.cvtbv.nl

Controlled Vonk Technology (CVT) richt zich volledig op het draadvonken voor haar klanten in de hightech industrie. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Overdag worden prototypes gemaakt, geprogrammeerd en voorbereidingen getroffen zodat de machines ’s nachts en in het weekend onbemand doorlopen. De komende jaren zal CVT haar expertise verbreden én verdiepen.

Binnen onze kleine organisatie gaan we uit van de zelfstandigheid en zelfsturende karakter van elk individu. Dit geeft verantwoordelijkheid en eigenwaarde. Naast een schone werkplek, flexibele werktijden en afwisselend werk, vragen we als collega's ook iets terug. Namelijk dat wederzijdse afspraken worden nagekomen en je bijdrage aan de organisatie niet vrijblijvend is. Werken in een team waarin je weet wat je aan elkaar hebt. Als bedrijf stimuleren en faciliteren we talentmanagement en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij wordt eerst naar het individu gekeken en vervolgens naar de organisatie.

Het draadvonken biedt bij uitstek goede mogelijkheden voor meer vrouwen in de techniek. De producten zijn over het algemeen klein, zelfs fragiel te noemen. Anders dan bij standaard metaalbedrijven vindt de productie bij draadvonken plaats in een rustige en schone omgeving. Een werkomgeving waar ook vrouwen zullen floreren.

Om onze groei te bestendigen wordt er een nieuw bedrijfspand gebouwd op het Kempisch Bedrijvenpark. Medio 2023 verhuizen wij van Veldhoven naar Hapert. Naast het bieden van een stimulerende werkplek voor onze medewerkers, voldoet het gebouw aan de laatste eisen op het gebied van Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img