Werkgevers
0

DDMW BV

Reusel, Hofstede 20

www.ddmw.nl

Van A naar B of van A tot Z? DDMW regelt het!

Op zoek naar procesoptimalisatie van uw product of machine? Of het nu gaat om de ontwikkeling of het complete plaatje, in DDMW hebt u de perfecte partner gevonden. Wij verzorgen ontwerp, optimalisatie, constructie, levering en montage van machines en producten.

Een jong bedrijf, maar toch alle kennis en kunde in huis? Wij laten zien dat dat bestaat. DDMW bestaat uit een hecht team van 12 enthousiaste mannen. We kijken hier naar een product vanuit een creatieve invalshoek maar met de ervaring van de werkvloer. Zo komen dus alleen ontwerpen die constructie technisch mogelijk zijn bij ons op de tekentafel. Ieder project is uniek en we willen altijd het allerbeste. Dat betekent goed luisteren naar de klant en steeds weer een unieke oplossing bedenken! Elke opdracht is dan ook maatwerk. Binnen DDMW heerst een gemoedelijke sfeer waar altijd ruimte is voor groei.

Eigen initiatief wordt beloond! Wil jij beter en slimmer worden in hetgeen wat je doet? Er zijn mogelijkheden voor het volgen van een cursus of workshop. Op vrijdagmiddag wordt er gezorgd voor een lunch met lekkere broodjes en jaarlijks is er een goed georganiseerd personeelsfeest!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img