Werkgevers
0

De Administratie Valkenswaard B.V.

Terug naar alle resultaten

De Administratie Valkenswaard B.V.

Valkenswaard, Leenderweg 28

Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemende en innovatieve MKB Adviseur. Wij bieden onze klanten rust op hun weg naar meer rendement. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen, zoals de toenemende automatisering. Niet omdat het moet, maar omdat wij het leuk vinden! Zo zijn wij in staat om te voorzien in veranderende klantbehoeften en toegevoegde waarde te blijven leveren.

Wat doen wij?

Wij zijn doorlopend bezig met procesoptimalisatie (intern en extern), robotisering van de administraties en ontwikkeling van visie en strategie. De verplichte jaarrekening vinden wij een “moetje”. En dat vinden onze klanten ook! Wij richten ons daarom op geautomatiseerd tot stand gekomen administraties. Met een online dashboard hebben onze klanten altijd een actueel inzicht. En kunnen wij pro-actief adviseren en meedenken. Ook op kantoor maken wij gebruik van slimme ICT oplossingen. Wij werken volledig digitaal en managen onze processen door middel van workflows.

Wij geloven in de combinatie van automatisering en persoonlijke aandacht. Onze diensten bieden wij tegen een vaste prijs aan in de abonnementen: Rust, Richting & Rendement.

Onze klanten zijn werkzaam in het MKB als DGA of zelfstandig ondernemer. Vaak zijn het vakmensen. En hebben ze 0 tot 15 personeelsleden in dienst.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img