Werkgevers
0

De Tweewieler B.V.

Terug naar alle resultaten

De Tweewieler B.V.

VUGHT, Esscheweg 12A

www.detweewieler.nl

Rijwielspeciaalzaak “De Tweewieler” heeft twee filialen waarvan er één gelegen is in Vught en de andere in Udenhout.
In totaal houdt dit in dat wij 3300 m² aan fietsplezier kunnen bieden. Voor zowel verkoop als reparatie kunnen klanten bij ons aankloppen, hierdoor is je werkdag zeer divers en hoef je jezelf eigen nooit te vervelen. Ben je technisch niet zo sterk? Dan kunnen we ons concentreren op de verkoop. Of andersom, ben je juist niet zo commercieel ingesteld? Dan mag je jezelf juist focussen op de reparatie.

Team
De Tweewieler heeft een groot en jong team. Hard werken is van belang maar een goede sfeer is zeker net belangrijk. Omdat er zo veel verschillende fietsen aangeboden worden is het ook mogelijk je te gaan concentreren op een bepaalde afdeling, als je liever allround bent is dit uiteraard ook mogelijk.

Aanbod
Er is een heel breed aanbod aan fietsen. Zoals: stadsfietsen, E-bike, racefietsen, mountainbike, vouwfietsen, bakfietsen, cyclocross, gravel en kinderfietsen. Je vindt bij ons de merken: Koga, Batavus, Gazelle, Sparta, Urban Arrow, Van Raam, Cannondale, Bianchi, Cervelo, Trek, Ridley, Dahon en Cortina. Langs fietsen hebben we uiteraard ook een uitgebreid aanbod van onderdelen en accessoires.

Een stukje geschiedenis
De oprichter van De Tweewieler is Wim Verschuren (2017). In 1997 starte hij De Tweewieler in Vught, in 2002 kwam het filiaal in Udenhout erbij. Vanaf jonge leeftijd hebben zijn zoons Frank en Paul de liefde voor het fietsenmakersvak meegekregen. Zijn zoon Frank is actief in de zaak in Vught. Paul staat al ruim 15 jaar in de zaak in Udenhout.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img