Werkgevers
0

Den Ouden

Schijndel, Postbus 12

https://www.denoudengroep.com/

Den Ouden is een familiebedrijf dat sinds 1948 bestaat. Momenteel is de derde generatie aan het roer die bestaat uit zeven neven. De laatste jaren is er hard gewerkt om de positie in de markt te verstevigen en een grote klantenkring op te bouwen. door te investeren in duurzame relaties is men in staat om klanten verspreid over de wereld optimaal te blijven bedienen. Kwaliteit en betrouwbaarheid spelen hierbij een belangrijke rol.

Missie
Wij creƫren oplossingen die bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Dat doen we met slimme infrastructurele-, gezonde bodem- en circulaire bio-based producten en diensten. Onze specialismen richten zich op alles wat er gebeurt in en rondom de bodem.

Visie
Den Ouden werkt dagelijk aan innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO-2 Reductie. Met onze producten en diensten willen wij helpen onze wereld gezond, vruchtbaar en leefbaar te houden.

Kernwaardes
Onze medewerkers onderscheiden zich door deze 3 kenmerken:

  • Aanpakkers (wij zijn aanpakkers)
  • Persoonlijk (wij stellen het persoonlijke centraal in onze manier van werken)
  • Wow-beleving (dagelijks zorgen wij voor een nieuwe wow-beleving)

Samen maken wij Den Ouden - bekijk hier onze bedrijfsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=d-SXmyhJS9Q&feature=youtu.be

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img