Werkgevers
0

Desque

EINDHOVEN, Klokgebouw 210

https://desque.nl/

Werkomgevingen en de eisen die we eraan stellen veranderen continu. Dit vraagt om een multidisciplinair projectinrichter. Desque.

Het werken dient volledig ingericht te zijn op het welzijn en welbevinden van de gebruiker. Het “kantoor” is veel meer dan een werkplek. Waar de thuiswerkplek tot in de puntjes geoptimaliseerd is, blijft het kantoor het inspirerende hart van het bedrijf.

Een workspace waar je de ruimte hebt om elkaar te inspireren, motiveren, ontmoeten, spreken en presenteren. Het kloppende creatieve en organisatorische hart van het bedrijf. Een plaats waar je jezelf kunt opladen of in stilte kunt werken. Veilig, comfortabel, duurzaam en energiek.

Voor Desque is de realisatie van een goede werkomgeving meer dan het plaatsen van kantoormeubilair. In onze missie staan mens, werk en omgeving centraal. Desque ziet zichzelf als een toonaangevende onderneming die organisaties helpt voorbereid te zijn op taakgerelateerd werken. Met de focus op duurzaamheid, een positieve arbeidsethiek en een kwalitatieve uitstraling creëren wij werkomgevingen die aansluiten bij de eisen en wensen van morgen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img