0
Driessen B.V.

Driessen B.V.

  • Eersel

Als plaatwerktoeleverancier produceert Driessen al sinds 1979 dunne plaatwerkdelen voor allerlei sectoren. Van omkastingen van laadpalen voor elektrische auto’s tot het plaatwerk van een gas openhaard: in Eersel wordt het allemaal gemaakt. Of het nu gaat om het verwerken van staal, RVS, aluminium of koper. Onze producten vinden hun toepassing in veel verschillende branches; van de medische industrie tot de land- en tuinbouwsector. En ze worden allemaal gemaakt door onze 40 vakspecialisten met een passie voor metaaltechniek.

Met een totale oppervlakte van ruim 7.000 vierkante meter én een totaal vernieuwd machinepark is Driessen er klaar voor om nieuwe medewerkers te verwelkomen. Onlangs is ons bedrijfspand compleet gerenoveerd. Zo is er bijvoorbeeld geïnvesteerd in een klimaatinstallatie die zorgt voor verwarming, koeling en luchtverversing in de werkplaats.

Op zoek naar een baan in de metaal waar je kunt werken met de nieuwste machine en in een schone en gestructureerde werkomgeving...? Stop met zoeken en solliciteer direct bij ons! We zijn altijd op zoek naar ervaren en jonge vakmannen (en -vrouwen).

Ben je student? Driessen is een SBB-erkend leerbedrijf waar de frisse blik van jonge medewerkers erg wordt gewaardeerd. Vanuit het bedrijf helpt onze praktijkbegeleider stagiaires met huiswerkopdrachten, maar weet deze ‘wegwijzer’ de kwaliteiten van studenten ook op de juiste manier in te zetten. Als BBL- of BOL-leerling krijg je een officiële arbeidsovereenkomst en verdien je ook je eigen salaris, terwijl je ook één dag per week naar school gaat. Dat is pas werken en leren combineren! Kom ervaren hoe leuk ons vakgebied eigenlijk is.

Bekijk alle vacatures