Werkgevers
0

ES&I B.V.

Veldhoven, Grote Kerkepad 2

https://www.eseni.nl/

ES&I is opgericht in 1998 en werkt sindsdien vanuit Veldhoven. Al ruim 25 jaar werken wij voor zowel bedrijven als particulieren in de regio. Inmiddels beschikken wij over een uitgebreid portfolio van zeer uiteenlopende projecten. Door gebruik te maken van hoogwaardige technische kennis, reeds bewezen technieken en de nieuwste innovaties dragen wij bij aan optimaal comfort, veiligheid en duurzaamheid. Dat doen wij met zorg, aandacht en een hoge mate van service en deskundigheid.

Vanzelfsprekend beschikken wij over een uitgebreid netwerk van vakspecialisten die wij – afhankelijk van het project – direct kunnen inzetten, aansturen en begeleiden. Daarbij staat altijd één ding voorop: tevreden klanten. ES&I biedt jou een compleet pakket van elektrotechnische diensten. Kortom: alles onder één dak. Van een paar extra stopcontacten tot een uitermate complex datasysteem, van een gebruiksvriendelijke intercom tot de meest moderne brandmeldinstallatie; ES&I maakt het.

Storingen en onderhoud

Wij zijn ons daarbij volledig bewust van de cruciale rol van elektrotechnische systemen binnen een bedrijf en/of woning. Afhankelijk van de storing proberen wij direct een oplossing te realiseren. Mocht dit niet meteen mogelijk zijn, dan halen wij alles uit de kast voor een goed alternatief als tijdelijke oplossing.

Voor onderhoud kan een klant bij ons ook terecht. Zo is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor een bepaalde periode. Binnen de gestelde afspraken dragen wij dan zorg voor het volledige onderhoud van de desbetreffende systemen.

Dat doen wij deskundig, professioneel en in volledig overleg met een organisatie. Daarbij geldt: voorkomen is beter dan genezen. Oude materialen of onderdelen worden voortijdig vervangen, zodat je volledig kunt blijven vertrouwen op jouw installatie.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img