Werkgevers
0

EXPOINTS B.V.

EINDHOVEN, Hondsruglaan 91

www.expoints.nl

Wij zijn Expoints, feedbackspecialist. Aangenaam kennis te maken!
30 professionals sterk, allen enthousiast, pragmatisch en oprecht, toevallig ook onze kernwaarden.

Bij Expoints geloven we in de kracht van enthousiasme, en zien we (klant)feedback hierin als een onmisbare bron. Wij bieden onze opdrachtgevers een eigen platform waarin we deze feedback ophalen, via alle mogelijke kanalen, en dit vervolgens samenbrengen in één praktisch bruikbaar dashboard.
Hierin bieden we een unieke full service oplossing: we ontzorgen/ondersteunen opdrachtgevers maximaal bij de inrichting en het (dagelijks) gebruik van de feedbackmodellen, het dashboard en de rapportages. Maar we zijn ook sparring partner rondom het creëren van draagvlak en het daadwerkelijk verbeteren. Dit doen we voor zeer diverse opdrachtgevers, waaronder ANWB, Bol.com, Eneco, KPN, Postcodeloterij, SNS Bank en alle UMC’s (Universitair Medische Centra).

Werken bij Expoints betekent werken met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid samen in een hecht team. De sfeer wordt ook wel omschreven als een warm bad, familiegevoel. Bij Expoints wordt het nemen van eigen initiatief toegejuicht en kun je je interesses verder uitdiepen door deelname aan diverse projecten en/of specialistenteams.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img