Werkgevers
0

Fenix Glas B.V.

Terug naar alle resultaten

Fenix Glas B.V.

HILVARENBEEK, Van der Heijdenstraat 1

https://www.fenixglas.nl/

Groothandel voor glas-in-lood

Fenix Glas is sinds haar oprichting in 2014 gevestigd in Hilvarenbeek en is de groothandel voor iedereen die professioneel werkt met glas en glas-in-lood. Branche gerelateerde bedrijven kunnen in aanmerking komen voor de groothandelskorting.

Wij streven er naar om alle producten voor glas-in-lood en fusing uit voorraad te leveren. Fenix vertegenwoordigd o.a. Glashutte Lamberts, dit is de fabrikant voor het mondgeblazen Echt Antiekglas en het originele Tisch Kathedraal. Er zijn ruim 500 tinten Lamberts glas direct uit voorraad leverbaar. Maar ook voor Bullseye glas, Spectrum glas en Wissmach glas ben je bij Fenix Glas aan het juiste adres.
Naast glasproducten verkopen we alle loodprofielen voor glas-in-lood, gereedschappen voor glasbewerking en glasovens. Kortom alles voor het zelf maken glas-in-lood, glasfusing en glaskunstobjecten. De klanten van Fenix zijn voornamelijk ambachtslieden, kunstenaars en bouwbedrijven. Hoewel we ons er niet specifiek op richten verkopen we ook aan particulieren. Omdat de meeste producten niet in een postpakket passen bezorgen we met eigen auto's wekelijks overal in Nederland en Belgiƫ. Maar ook hebben we diverse afhaalpunten gespreid door Nederland.

Veruit de meeste bestellingen komen binnen via de webshop, email en telefonisch. Nadat we de order verzameld hebben gaan we met de klant in overleg over de beste manier om de goederen uit te leveren.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img