Werkgevers
0

Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen

Terug naar alle resultaten

Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen

Reusel, Turnhoutseweg 48

Fletcher Hotels bestaat uit hotels binnen het 3- en 4- sterrensegment die zich richten op de zakelijke- en leisure gasten. De hotels zijn middelgroot en allen gelegen op de betere locaties in Nederland. Gasttevredenheid, continuïteit en innovatie zijn de belangrijkste pijlers waarop de groei van Fletcher Hotels wordt gerealiseerd.

Fletcher Hotels heeft de ambitieuze doelstelling om het aantal hotels de komende jaren sterk uit te breiden en wij zoeken nieuwe collega’s om deze groei samen te realiseren! Fletcher Hotels is een jonge organisatie die streeft naar een topproduct voor de gast.

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca? Dan is Fletcher Hotels op zoek naar jou! Voor ons Hotel-Restaurant de Kempen zijn wij op zoek naar een zeer gemotiveerde en enthousiaste collega. Hotel-Restaurant de Kempen ligt midden in de Brabantse natuur. Het hotel beschikt over 34 kamers en heeft onder meer een restaurant, een fraaie lounge en een terras. Ben jij gemotiveerd en flexibel? En vind je het een leuke uitdaging om in een hotel te werken? Solliciteer dan direct, want wij zijn op zoek naar een nieuwe en enthousiaste collega.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img