Werkgevers
0

Flex Industries

Terug naar alle resultaten

Flex Industries

HELMOND, Waterbeemd 8

https://www.flex-industries.nl/

Compleet & Betrouwbaar

Flex Industries is een dynamisch bedrijf dat zich in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld tot een van de meest prominente producenten van stationaire interne transportsystemen (conveyors), veelal in de food- en packaging industrie maar daarnaast te vinden in bijna alle soorten productiebedrijven. Met ons leveringsprogramma en knowhow zijn wij al jaren een betrouwbare partner voor veel succesvolle bedrijven.

Innovatieve producten

We zijn een innoverend bedrijf dat zich richt op het engineeren en leveren van constructiesystemen en material handling systemen. De afgelopen jaren hebben we onder de naam Smart Conveyors diverse nieuwe systemen ontwikkeld waar tal van klanten tevreden mee werken. We zijn een partner van Bosch Rexroth en leveren het programma van Bosch Rexroth voor constructiesystemen en material handling systemen. De wereldwijde verkrijgbaarheid van onderdelen is een voorwaarde als u wilt exporteren.

Verrassende advisering en engineering

We denken graag met onze klanten mee. Vooral ook omdat we vinden dat een goed advies bijna automatisch leidt tot betere producten. De mogelijkheden van onze constructiesystemen en handling systemen zijn zo uitgebreid dat een gedegen advisering vaak ongedachte mogelijkheden laat zien.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img