0
FYEO

FYEO

  • Eersel

De hoofdkliniek van FYEO is gevestigd in Eersel. Recent zijn we door Elsevier voor de vierde keer uitgeroepen tot de ‘beste kliniek 2021 op het gebied van refractiechirurgie’. Natuurlijk zijn we daar erg trots op.

Wij zijn de grootste privékliniek op het gebied van brilvervangende chirurgie in Nederland. Sinds de oprichting in 2002 hebben meer dan 50.000 tevreden cliënten behandelingen als ooglaseren en het implanteren van lenzen ondergaan.

Het acroniem FYEO staat voor For Your Eyes Only en is met zorg gekozen. Alle behandelingen zijn gebaseerd op de bedrijfsfilosofie dat iedere cliënt en daarmee ook ieder oog uniek is. Onze werkwijze is gefundeerd op 3 essentiële kernwaarden: eerlijkheid, comfort en beste resultaat. We verwachten dat iedereen die bij FYEO werkt deze pijlers altijd als uitgangspunt aanhoudt.

We zijn een ambitieuze organisatie. In 2020 zijn we uitgebreid naar 4 klinieken. Naast de hoofdkliniek in Eersel bieden we nu ook behandelingen aan in Eindhoven, Breda en Amsterdam. Het aantal medewerkers, momenteel ruim 120, groeit nauw met onze expansie. De komende jaren willen we onze leidende positie in de snelgroeiende markt van refractiechirurgie verder uitbouwen.

Bekijk alle vacatures