Werkgevers
0

Gebr. Nijssen BV

Terug naar alle resultaten

Gebr. Nijssen BV

Eindhoven, Dillenburgstraat 41

https://www.gebr-nijssen.nl/

Gebr. Nijssen is een familiebedrijf; laagdrempelig en toegankelijk. Al vanaf 1950 zijn we actief in allround metaalbewerking, fijn constructie en plaatwerk. Alles wordt in onze eigen fabriek gemaakt naar wens van de klant, ‘nee’ verkopen wij niet. Of het nu gaat om een groot project, het maken van één prototype van een nieuw product of het slim inrichten van seriewerk. De mogelijkheden zijn oneindig!

Bij ons heerst een menselijke cultuur waarin we niet alleen op winst gericht zijn maar waarin continuïteit van het bedrijf, betrouwbaarheid, loyaliteit van klanten en plezier in het werk heel belangrijk zijn. We ontwikkelen ons door de jaren heen en vinden korte lijnen en vertrouwde gezichten voor klanten belangrijk.

Ook intern leggen we de lat hoog. Bij ons is een lasser niet iemand die zomaar opdrachten last maar iemand die tekeningen kritisch beschouwt, nadenkt, ontdekt wanneer iets slimmer kan en initiatief neemt. We werken daarbij ook met eigen chauffeurs en (vracht)wagens om zo de kwaliteit tot het einde te kunnen waarborgen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img