Werkgevers
0

Gemeente Bladel

Terug naar alle resultaten

Gemeente Bladel

Bladel, Markt 21

https://www.bladel.nl/

Bladel is een aantrekkelijke gemeente die bestaat uit vijf dorpen met samen ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weidse landschap van de Brabantse Kempen. De gemeente Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom; het is hier goed wonen, werken en recreƫren.

Wie zijn wij?
We zijn een ambitieuze gemeente die zaken graag samen met inwoners en ondernemers oppakt.
Ambtenaren en bestuur zijn direct betrokken bij ontwikkelingen in de samenleving.
We zijn een organisatie met relatief weinig medewerkers; er werken hier ongeveer 90 mensen. Je leert elkaar snel kennen omdat er weinig hiƫrarchische lagen zijn. Ook met het bestuur zijn de lijnen kort. We vinden het belangrijk dat ieder gewaardeerd wordt om zijn of haar vakkennis en we stimuleren het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Je kunt hier zijn wie je bent.

Wat hebben we te bieden?
Je brengt veel tijd door op je werk. Daar zetten we, naast een marktconform salaris, nog iets anders tegenover. Zo hebben we een actief vitaliteitsprogramma omdat we ontspanning belangrijk vinden. Daarnaast investeren we graag in een opleiding die bij jou past (regulier of via een online leerprogramma) en geven we je aan het eind van het jaar een mooi bedrag als cadeau waarmee je kunt doen wat je wilt.

Via onze website www.bladel.nl lees je meer over waar we mee bezig zijn. We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img