Werkgevers
0

Gemeente Cranendonck

Terug naar alle resultaten

Gemeente Cranendonck

Budel, Capucijnerplein 1

https://www.cranendonck.nl/

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard hebben de ambitie om gezamenlijk een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden aan hun burgers, bedrijven en instellingen. Deze samenwerking binnen de Gemeenschappelijke Regeling A2 (GRS A2) - is voornamelijk gericht op de bedrijfsvoeringstaken van de drie gemeenten.

In het kader van deze ambitie zijn sinds kort de teams P&O van de drie verschillende gemeenten intensief gaan samenwerken; P&O Samen. Dit geeft een aantal uitdagingen zoals het verder ontwikkelen van de harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden, regelingen, systemen en de samenwerking met de externe dienstverleners. Met als doel behoud van kwaliteit, het borgen van de continuïteit, het verbeteren van de dienstverlening en het verminderen van de kwetsbaarheid bij de drie gemeenten en de GRS A2.

Daarnaast bieden we onze collega's en bestuurders binnen deze vier organisaties personele ondersteuning en adviezen. Daarbij kunnen we de hulp van een nieuwe, enthousiaste en ambitieuze collega met frisse idee├źn uitstekend gebruiken.

Binnen deze samenwerking zoeken we een enthousiaste collega die het als een uitdaging ziet om samen met het team 'P&O Samen' deze ontwikkelingen op te pakken!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img