Werkgevers
0

Gemeente Reusel-De Mierden

Terug naar alle resultaten

Gemeente Reusel-De Mierden

Reusel, Kerkplein 3

https://www.reuseldemierden.nl/

De toekomst kleur geven… laten we het ‘Samen Doen’!

Gemeente Reusel-De Mierden is in 1997 ontstaan door de samenvoeging van de kernen Reusel, Hulsel, Hooge Mierde en Lage Mierde. De gemeente telt iets meer dan 13.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 78,22 km2. Daarmee is Reusel-De Mierden een dunbevolkte gemeente, maar wel een met een grote schat aan unieke natuurgebieden en uitgestrekte agrarische landschappen. De kernen zijn fraai gelegen in het groen en hebben allemaal hun eigen (dorpse) karakter behouden. Alle kernen hebben bovendien een sterk verenigingsleven.

Er heerst een zeer prettig woonklimaat in onze gemeente. Er is ook volop werkgelegenheid door de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen en de rol die onze gemeente heeft in de regio Brainport. Ook toerisme is een belangrijke economische pijler. Met gepaste trots vertellen we je ook dat onze gemeente ook landelijke koploper is op het gebied van de IJslandse aanpak.

Wie zijn wij In onze gemeentelijke organisatie werken bijna 100 collega’s nauw met elkaar samen. Omdat we een relatief kleine organisatie zijn, is de onderlinge interactie groot en zijn de communicatielijnen kort. Als het nodig is, lopen we net zo makkelijk bij de burgemeester of wethouders binnen als bij een directe collega. Die korte lijnen zetten we door in onze relatie met inwoners, ondernemers en organisaties. . Deze werkwijze noemen we ‘Samen Doen’ en is één van onze speerpunten.

‘Samen Doen’ Met elkaar willen we de leefbaarheid naar een hoger niveau tillen, elke dag opnieuw. Dit doen we door de interactie met de inwoners bewust op te zoeken en hen te vragen hoe zij over belangrijke zaken denken. Daarnaast helpt de gemeente de inwoners door het stimuleren en faciliteren van initiatieven. We werken met ambassadeurs die vanuit de gemeentelijke organisatie de kernen ingaan en informatie ‘ophalen'. ‘Samen Doen’ is inmiddels een begrip aan het worden en vormt een belangrijk pijler van onze kernwaarden. We zijn er dan ook trots op dat we de toekomst samen met de inwoners, ondernemers en organisaties kleur geven.

Wil je meer informatie over gemeente Reusel-De Mierden? Kijk dan eens op onze website: www.reuseldemierden.nl

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img