Werkgevers
0

Giatec B.V.

DUIZEL, Kempstraat 19

www.giatec.nl

Van metaalbewerking, engineering en machinebouw tot onderhoudswerkzaamheden, het oplossen van storingen of het opvangen van uw personeel bezetting: Wij zijn je graag van dienst!

Veiligheid, betrouwbaarheid, productiviteit, kwaliteit en duurzaamheid staan centraal binnen ons bedrijf. We zijn betrokken bij jou als klant en staan 24/7 voor jou klaar. We werken met een groot team van ervaren en gespecialiseerde medewerkers en zzp’ers. Hierdoor verzekeren we jou van een vakman waar je op kunt bouwen en gaan wij altijd voor de beste oplossing.

Ben jij op zoek naar een baan of opdracht in de industriële of techniek? Zie jij het als een uitdaging om klanten de beste oplossing te bieden en heb jij passie, plezier en liefde voor je vak? Ga dan aan de slag voor Giatec!

Bij Giatec zijn we altijd op zoek naar gedreven vakmensen in de industriële techniek. Dit kan zowel in loondienst als in ons netwerk van ruim 80 zzp’ers! Techniek is onze drijfveer maar wij zijn ook betrokken bij al onze medewerkers. Wanneer je nu in loondienst bent of als zzp’er voor ons werkt:

"Bij Giatec ben je écht onderdeel van het team"!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img