Werkgevers
0

Gooskens Hout

Hoogeloon, Breestraat 25

www.gooskens.nl

WIJ ZIJN VAN GOOSKENS HOUT.

En daar zijn we trots op. Gooskens Hout is niet alleen de grootste vurenhoutleverancier van de Benelux, het is ook de beste werkgever van de regio. Wij mogen doen waar we goed in zijn en wat we doen wordt écht gewaardeerd. Ons bedrijf is trots op alle medewerkers en iedereen is belangrijk.

Passie voor hout
Wat we met elkaar delen is 'passie voor hout'. Wij leveren ruw en bewerkt vurenhout. In alle soorten en maten. Onze leveringen variëren van één plank tot volle vrachten. In principe hebben we altijd een voorraad van ruim 50.000 m3 vurenhout, dat zijn hallen vol, verdeeld over 3 locaties; Hoogeloon, Moerdijk en Helmond. Ons hout wordt voornamelijk gebruikt in de bouw.

Familie sinds 1863
Onze geheime kracht is dat we echt een familiebedrijf zijn. Gooskens Hout bestaat al sinds 1863 en inmiddels staat de 6e generatie aan het roer. Wij zijn nauw betrokken bij lokale projecten en verenigingen, maar vooral bij elkaar. Als je bij ons werkt, ben je onderdeel van een grote, warme familie (die toevallig alles weet van hout :).

Uit het juiste hout
Doordat er geïnvesteerd wordt in mensen, kennis en innovatie, groeien we nog steeds. We zijn in totaal met ruim honderdtachtig mensen en we zoeken nog meer collega's. We hebben vacatures als:

  • machinaal houtbewerker
  • medewerker technische dienst
  • logistiek medewerker
  • en vanalles daartussen in :)

Heb jij een hart voor hout? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Beste leerbedrijf van de regio
Ben je nog aan het leren? Ook als scholier ben je welkom! Sterker nog, met vier dagen werken en één dag school, kun je bij ons je diploma behalen (BBL traject). Je ontvangt dan salaris én we betalen je opleiding bij het Summa College. Bij ons mag je letterlijk schaven aan je talent.

Word je hier blij van?
Neem dan zeker contact op. Een brief of CV zijn niet nodig, we zijn meer geïnteresseerd in joú.

Dus bel 0497-68 48 48 of app even naar Hans Berben (06 -10 90 38 35). Langskomen mag natuurlijk ook altijd. Misschien ben jij binnenkort óók wel van Gooskens Hout!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img