Werkgevers
0

GroenbyRoel

Valkenswaard, Postbus 125

https://groenbyroel.nl/

Bij Groen by Roel gaan we altijd zorgvuldig te werk. Uiteraard luisteren we naar de wensen van de klant, maar we houden ook het algehele interieur en de lichtinval in gedachten bij het maken van een groen plan. Het doel is altijd om met persoonlijke aandacht en onze expertise mooie dingen te creëren. Zowel particulier als zakelijk verzorgen we de beplanting voor interieur en exterieur. Op locatie geven we vrijblijvend advies en brengen we samen met de klant de wensen in kaart. Doordat het verzorgen van beplanting in potten geen makkelijke klus is zorgen wij er graag voor dat de klant er zelf geen omkijken naar heeft. Groen by Roel verzorgt dan ook graag het onderhoud nadat de beplanting is geplaatst.

Groen op de werkvloer zorgt voor een beter werkklimaat. Wij denken vakkundig mee over standplaats en onderhoud, maar vooral ook over de schoonheid en aankleding die een mooie plant of moswand een ruimte brengt. Is er behoefte aan meer privacy? Daar hebben we een hele mooie functionele oplossingen voor. Naast dat we complete groenplannen maken voor kantoren, zorgen wij met een onderhoudscontract dat je vele jaren van het mooie groen kan genieten.

Er is altijd een perfecte groenoplossing voor elke plaats. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken als het gaat om de standplaats van een plant. Zo is het bij horeca van belang dat de plant weinig vloeroppervlakte inneemt en dat de plant makkelijk te verplaatsen is. Wij luisteren naar jouw specifieke wensen en kijken welk stukje groen daarbij past. Creatief, gedurfd of conventioneel groen staat altijd goed.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img