Werkgevers
0

Hans Kwinten Interieurprojecten

Terug naar alle resultaten

Hans Kwinten Interieurprojecten

Bergeijk, Eykereind 94a

www.kwinteninterieur.nl

Met zo'n 25 jaar ervaring is Hans Kwinten Interieurprojecten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf met een team van enthousiaste medewerkers. Onze ménsen maken het verschil. Hard werken en passie liggen aan de basis van het succes van het bedrijf. Klanten kunnen vertrouwen op de deskundigheid en vakmanschap van de medewerkers.

Maatwerk met een perfect eindresultaat dat getuigt van kwaliteit. Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

De medewerkers van Hans Kwinten Interieurprojecten zijn reeds jarenlang verbonden aan ons bedrijf. Ze onderscheiden zich door hart voor de zaak, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Dit houdt niet op na het monteren van het meubilair. Wij blijven altijd bereikbaar voor vragen, advies en het oplossen van problemen. Dit blijkt ook uit het feit dat veel klanten bij ons terugkomen voor een nieuw interieurproject en dat is voor ons het ultieme compliment.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img