0
HANSA-FLEX Nederland BV

HANSA-FLEX Nederland BV

  • Tilburg

HANSA-FLEX is een grote speler op het gebied van hydrauliek; met ongeveer 400 vestigingen wereldwijd, verdeeld over 34 landen, een internationaal werkende organisatie gespecialiseerd op het gebied van hydraulische oplossingen.

Aanvankelijk gestart als onderdelenleverancier voor hydraulische slangleidingen, is HANSA-FLEX wereldwijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende systeemaanbieders op gebied van hydraulische oplossingen.

HANSA-FLEX biedt naast hydrauliekslangen een omvangrijk compleetassortiment van verbindingselementen voor de hydrauliek. Alle onze producten worden in de regel binnen 24 uur bij klanten afgeleverd. Met de X-CODE heeft HANSA-FLEX een identificatiesysteem ontwikkeld, dat de service op het gebied van reserveslangen heeft vergroot. Ongeplande stilstandtijden van machines worden tot een minimum gereduceerd. Bij uitval onderweg staan medewerkers van de Mobiele Hydrauliek Service op elk gewenst moment met een volledig uitgeruste werkplaatswagen voor de klant klaar. Gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2008 staat HANSA-FLEX voor de hoogste kwaliteitsstandaards in de fluidtechniek.

HANSA-FLEX Nederland BV

Vactures 1-1 van 1

Sorteer op:
Toon:
per pagina

Bekijk alle vacatures