Werkgevers
0

De Negende Zaeligheyt

Terug naar alle resultaten

De Negende Zaeligheyt

Bergeijk, Witrijtseweg 15

https://negendezaeligheyt.nl/

De Negende Zaeligheyt

Gelegen in de prachtige Brabantse Kempen, midden in stiltegebied, vind u op een kleinschalig vakantiepark meerdere huisjes in de natuur. Wakker worden van het fluiten van de vogels, een plek om heerlijk tot rust te komen.

Bed & Breakfast

Op ons kleinschalig vakantiepark hebben we meerdere B&B huisjes. Deze ruime natuurhuisjes liggen direct aan de bosrand. Ze zijn gezellig ingericht, met veel hout voor een natuurlijke sfeer.

De huisjes liggen écht midden in de natuur, je geniet dus van volop natuurschoon en rust. De Negende Zaeligheyt ligt in de bossen van Bergeijk, in de provincie Brabant. Er is genoeg te beleven rondom onze natuurhuisjes, beleef wandelend of fietsend de Brabantse natuur, of bezoek bourgondische dorpjes in de omgeving zoals Bergeijk en Eersel.

Missie

Onze missie is mensen een plek bieden waar ze kunnen genieten van de rust, ruimte en natuur. Dit alles is hier meteen te voelen als je buiten bent. In het aangelegen restaurant maken we met streekproducten voor u natuurlijke, gezonde en eerlijke gerechten. Alles wordt vers en met aandacht voor u bereid. Gewoon lekker eten voor een betaalbare prijs. Kom genieten en proef de Puur Natuur gerechten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img