Werkgevers
0

HKB

Veldhoven, Dorpstraat 173

www.hkb-advies.nl

We zijn een organisatie die vanuit ons centrale kantoor in Veldhoven 2 formules faciliteert. Met HKB in bedrijfskundig advies voor het MKB en met Big Five for Life een wereldwijde bekende coachingsformule. Binnen beide formules ondersteunen we als organisatie zelfstandige ondernemers.

De missie van HKB is om ondernemers in het MKB met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen. Dat doen we door ondernemers en hun bedrijven te begeleiden. We adviseren en zorgen dat plannen uitgevoerd worden. Ons bedrijfskundig adviesconcept bestaat sinds 2014 en vanaf 2018 werken we aan de uitbouw van onze franchisemodule - HKB Franchise. We hebben de ambitie om het 'MKB-advieskantoor van Nederland en andere mooie plekken op de wereld' te worden. Om die ambitie te realiseren zoeken we naar ambitieuze mensen. Mensen die het verschil maken mee bouwen aan het realiseren van onze droom We zijn doeners en houden van een praktische aanpak. Onze kernwaarden zijn: plezier, toegevoegde waarde, bereikbaar zijn, samen succesvoller en kansen zien.

De formule Big Five for Life is sinds 2023 onderdeel van ons bedrijf. Binnen deze organisatie werken haar franchisenemers op het gebied van personal coaching. Met een uniek coachconcept willen we iedereen laten ontdekken wat voor hun de belangrijkste drijfveren in het leven zijn en stimuleren dat er daadwerkelijk naar geleefd wordt.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img