Werkgevers
0

Home Instead Thuisservice Eindhoven B.V.

Terug naar alle resultaten

Home Instead Thuisservice Eindhoven B.V.

EINDHOVEN, Tarasconweg 2

www.homeinstead.nl/eindhoven

Home Instead Eindhoven:
Ook in Eindhoven maken wij het mogelijk dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Nu kan ik ervoor zorgen dat senioren de aandacht krijgen die ze nodig hebben om de dingen te doen op de manier die zij willen en zoals zij het gewend zijn. En het belangrijkste is dat dit gebeurt op de plek waar iedereen het liefst wil zijn: Thuis. Thuis is waar je je veilig en vertrouwd voelt.


Zorg thuis en aandacht voor senioren kan beter worden georganiseerd. Juist in Eindhoven!


Weet dat je op ons kunt vertrouwen:
Home Instead Thuisservice is thuiszorg, maar dan anders. Bij ons ligt het accent op persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Met aandacht én tijd voor senioren die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.

Persoonlijk & Dichtbij:
Zie je dat jouw dierbare meer ondersteuning kan gebruiken of langzaam achteruit gaat? Ben je als mantelzorger op zoek naar een luisterend oor of het vinden van de best passende zorg?
Bij Home Instead gaat welzijn voor zorg. De CAREGivers ondersteunen dagelijks vanuit onze kernwaarden: geef vertrouwen, maak het verschil en vanuit je hart.

Word ook CAREGiver:
Vind jij het ook belangrijk dat senioren zo lang en zo veilig mogelijk thuis kunnen blijven wonen? En zou je hier graag jouw steentje aan bijdragen? Heb je daarnaast een zorghart én sta je altijd klaar voor anderen? Dan zijn we op zoek naar jou!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img