Werkgevers
0

Hormooncentrum/Menstruatie voorlichtingsinstituut

Terug naar alle resultaten

Hormooncentrum/Menstruatie voorlichtingsinstituut

Zeven jaar geleden komt Peter thuis en zegt tegen zijn kersverse vriendin: "Schat volgens mij moeten we jouw menstruatie een helemaal anders aan gaan pakken." Dit viel niet in goede aarde kan ik je vertellen. Anke: "waar bemoei jij je mee? Je bent een vent wat weet jij daar nu vanaf. Bemoei je met je eigen zaken."

Om een lang verhaal kort te maken. Toen er ruimte kwam voor Anke om te gaan leven naar haar vrouwelijke cyclus, veranderen alles. In plaats van 7-8 dagen menstrueren naar 1,5 dag. Van veel humeurschommelingen naar bijna geen. En van veel buikpijn naar geen buikpijn.

Nog steeds ben ik een man en nog steeds weet ik niet hoe het is om een menstruatiecyclus te hebben. In middels kan ik wel iets vertellen over de cyclus van ruim 85.000 vrouwen.

Al ruim 6 jaar helpen wij vrouwen van hun menstruatie- en hormoonklachten af. Wij doen niet aan symptoombestrijding maar zoeken naar de oorzaak van klachten. Immers, als je door oorzaak weg kunt halen, verdwijnen klachten ook als vanzelf.

Om de effectiviteit te vergroten zijn wij opzoek naar een spin in het web. Iemand die weet hoe je de administratieve kant van een praktijk runt. Iemand die affiniteit heeft met de zorg en beseft dat persoonlijke aandacht essentieel is. Iemand die net als wij met ziel en zaligheid mensen wil helpen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img