Werkgevers
0

Houtindustrie Veteka B.V.

Terug naar alle resultaten

Houtindustrie Veteka B.V.

Middelbeers, Wit Hollandweg 3

www.veteka.nl

Houtindustrie VETEKA is een toonaangevend producent van houtproducten voor de bouw. Van aftimmermaterialen tot prefab gevelsystemen, in ons ruim uitgeruste machinepark kunnen wij praktisch iedere bewerking aan hout of plaatmateriaal uitvoeren.

Onze kracht? Wij hebben altijd een oplossing die past. Of het nu gaat om een lowcost of high-end project, hout van Veteka past in elk bouwplan. Al 50 jaar voorzien wij de bouw, interieurbouw en industrie van kwalitatief hoogwaardige en duurzame houtproducten. Van lijstwerk en geschaafd hout, tot gevel-, wand en plafondbekleding, en zelfs meterkasten. Een standaardproduct of exclusief maatwerk? Echt, voor iedere houtwens hebben wij een oplossing die past.

De missie van Veteka. Bij Veteka hebben we een ambitieuze missie. Dat is om gezien te worden als het beste houtbewerkingsbedrijf van Nederland. We willen graag uw kennispartner zijn als het gaat om de bewerking, de behandeling en toepassingen van hout. Partijen uit de bouw, interieurbouw en industrie willen we blijven voorzien van hoge kwaliteit duurzame houtproducten- en oplossingen voor zowel binnen- en buitentoepassingen.

We willen onze missie realiseren door innovatie en kennisdeling: continu en op hoog niveau. We denken niet zozeer in producten, maar in geschikte oplossingen. Zo willen we onze concurrentiepositie behouden en groeien naar nieuwe markten en doelgroepen toe. Vanzelfsprekend doen we dit met een zeer hoge mate van maatschappelijk verantwoordelijkheid voor mens en milieu.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img