Werkgevers
0

Hoveniersbedrijf Jeroen van Lange

Terug naar alle resultaten

Hoveniersbedrijf Jeroen van Lange

Riethoven, Boshovensestraat 9

jeroenvanlange.nl

OVER HOVENIERSBEDRIJF JEROEN VAN LANGE
Vanuit Riethoven in Zuidoost-Brabant zijn wij actief op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Ons hoveniersbedrijf Jeroen van Lange bestaat sinds 1985. Tuinieren is onze passie en maken graag van elke tuin iets bijzonders, met gevoel voor vormen, kleuren, materialen, planten, dieren, seizoenen...en natuurlijk de wensen van onze klanten!

TUINONTWERP
Een tuin ontwerpen is een tijdrovend, creatief proces. Een klus die om ervaring vraagt. Wij hebben in 30 jaar tijd vele tientallen tuinen ontworpen. Van groot tot klein en in alle stijlen. Strakke, moderne stadstuinen, maar ook weelderige cottagegardens naar Engels voorbeeld, of boerderijtuinen. Naast tuinen ontwerpen wij ook vijvers, jeu de boules banen, tuinhuizen, terrassen en meer.

TUINAANLEG
Of het nu een grote tuin is of een kleine, wij zorgen ervoor dat die perfect wordt aangelegd. Zonder dat u er omkijken naar heeft. Wij regelen de levering van de benodigde materialen en nemen ons eigen gereedschap mee.

TUINONDERHOUD
Wij leggen niet alleen tuinen aan, wij onderhouden ze ook. Klein of groot onderhoud, een voorjaars- of een najaarsbeurt, alles is mogelijk.

Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: borders onkruidvrij maken, het afknippen van vaste planten, gazononderhoud, het snoeien van bomen en heesters, het planten van bollen, het herstellen van stormschade, het aanpassen van bestaande ontwerpen en de renovatie van oude tuinen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img