Werkgevers
0

Hurkmans Groep

Veldhoven, Peter Zuidlaan 22

https://www.hurkmansgroep.nl/

Wij zijn Hurkmans Groep, een Brabants familiebedrijf
met 450 hardwerkende, goedopgeleide medewerkers.
Al sinds 1959 zijn wij gespecialiseerd in de realisatie van boven- en ondergrondse infra-projecten. Leidingen voor water, warmte en gas en kabels ten behoeve van elektriciteit, data en media. Voor onze opdrachtgevers zorgen we er voor dat alle projecten, zonder gedoe, tot een goed einde komen.

Onze dochteronderneming Ockhuizen verzorgt grondboringen, bronbemalingen en persboringen. Mart Geers Limburg verzorgt de aanleg van boven- en ondergrondse infrastructuur in de industriële omgeving, met name voor de petrochemie. Daarnaast is Holland Drilling is dé specialist in sleufloze technieken.

Wij zoeken echte mannen en vrouwen! Harde werkers die ervoor zorgen dat aan het einde van de dag de klus weer geklaard is. Die niet bang zijn om een beetje vies te worden in bijvoorbeeld de sleuf en aan het einde van de dag moe maar voldaan naar huis gaan. Of iemand die een beetje spanning niet uit de weg gaat en een leuke gevarieerde baan met twee rechterhanden aanpakt.

De Hurkmans Groep is al 60 jaar actief binnen Brabant! Met meer dan 450 medewerkers zijn wij een vooruitstrevende organisatie op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken (denk hierbij aan coax en glasvezel). Trots werken wij samen met grote opdrachtgevers als Enexis, Brabant Water en WML. Ons motto is ‘goed vur mekaar’ en dat geldt zowel voor het werk als voor de mensen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img