Werkgevers
0

I-care Reliability Nederland B.V.

Terug naar alle resultaten

I-care Reliability Nederland B.V.

WAALWIJK, Prof. Asserweg 22

https://www.icareweb.com/nl

Sinds 2004 is I-care de internationale leider in Industrial Asset Health Management en zijn wij uitgegroeid tot de referentie in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Vanuit onze kantoren in Waalwijk, Beek en Groningen ondersteunen we de Nederlandse markt. In België is het hoofdkantoor en vanuit meer dan 25 vestigingen in Europa, de VS en Azië staan onze ruim 600 engineers klanten wereldwijd te dienst met een uitgebreid gamma producten, trainingen en services. We adviseren en begeleiden klanten om de betrouwbaarheid van hun assets te verhogen, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden.

Uitvoering: We hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke service krijgen. We investeren continu in het verbeteren van onze vaardigheden om dit doel te bereiken. Bij alles wat we doen, streven we naar duurzame relaties en helpen we onze klanten om innovatie en efficiëntie te stimuleren. Het overtreffen van de verwachtingen van de klant is onze topprioriteit.

Respect voor mensen: We koesteren een klimaat waarin iedereen gelijke kansen heeft, waar we elkaar steunen en zo tot duurzame prestaties komen. We bereiken meer door samen te werken en door elke medewerker in staat te stellen alles te geven. Dit doen we vanuit een diep gevoel van vertrouwen voor elkaar. We zijn loyaal en eerlijk, maar weten ook hoe we plezier moeten maken.

Duurzaamheid: We stoppen nooit met leren; in feite is het ons doel om elke dag iets nieuws te leren. Als marktleiders willen we anderen inspireren. Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat strategisch te investeren en te focussen op innovatie, duurzame groei en winstgevendheid. We doen dit door te weten wat onze klanten verwachten en door een nieuwe standaard voor uitmuntendheid te stellen.

Waarom zou je je bij ons aansluiten?

  • Omdat je wilt werken in een klimaat waar iedereen gelijke kansen heeft, waar we elkaar steunen en samen tot duurzame prestaties komen.
  • Omdat je graag in een gemotiveerd team wilt werken en je bent ook in staat om anderen te motiveren. Je durft te vertrouwen op je eigen vaardigheden en die van anderen.
  • Omdat je in een breed scala van industrieën wilt werken en je onze klanten wilt begeleiden in hun transitie naar Industrie 4.0.
  • Omdat je onze klanten wilt helpen met bewezen oplossingen en diensten om hen te helpen hun veiligheid, beschikbaarheid en winstgevendheid te vergroten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img