Werkgevers
0

Interia B.V.

Bergeijk, Bokkerijder 32

Interia B.V. verzorgt het ontwerp, de begeleiding en de realisatie van interieurs voor bedrijven, instellingen en particulieren. Ook bestaande ontwerpen van de klant of van een interieurarchitect kunnen wij uitvoeren op gewenste wijze.

Wij besteden tijd en aandacht aan zowel de voorbereiding en het uitwerken van het plan als aan de uiteindelijke realisatie van een opdracht. Op deze wijze bereiken wij een kwaliteit van ons product die de verwachtingen van u als eindgebruiker overtreft. Het liefst worden we in een vroege fase van een project betrokken teneinde met alle partijen mee te kunnen denken en voorkomende problemen op te lossen. In deze voorbereidende fase worden binnen het vastgestelde budget de mogelijkheden en kwaliteit van de materialen vastgelegd.

Steeds meer klanten kiezen er voor om het gehele project door ons te laten coördineren. Om aan de kwaliteitseisen die daarbij horen tegemoet te kunnen komen, hebben we een groot netwerk opgebouwd van professionals. Met hen hebben we zoveel ervaring opgedaan dat we een vloeiend en vlot verlopend project kunnen garanderen.

Wij beschikken over een eigen werkplaats, waarin deskundige mensen met de modernste machines en techniek op maat
de plannen van een klant kan worden omgezet in een prachtig product. Doordat wij werken met kleine teams, kunnen we ieder materiaal verwerken tot een product dat meer dan voldoet aan de wensen van een klant.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img