Werkgevers
0

J. Jansen Hoveniersprojecten

Terug naar alle resultaten

J. Jansen Hoveniersprojecten

Duizel, Oude Kerkstraat23

hoveniersprojecten.nl

J. Jansen Hoveniersprojecten is een jong en klein hoveniersbedrijf in de regio Noord-Brabant en we groeien in omvang, aantal opdrachtgevers en projecten. We werken aan aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen voor particulieren en bedrijven.

Jasper Jansen van J.Jansen Hoveniersprojecten in Duizel is professioneel natuurtalent en kan uitstekend advies geven. Jasper Jansen pakt de tuin bij de wortels aan en laat er geen gras over groeien! Een tuin aan laten leggen klein of groot? Voor elk budget en voor elk idee hebben wij een oplossing.

De groenste vingers van de Kempen

Mijn hoveniersbedrijf is centraal gevestigd in Duizel. Dus het gebied rond ‘De Kempen’ is door ons uitstekend te bedienen. Maar ook verder Nederland maken klanten gebruik van onze diensten. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden bent én tevreden blijft. Natuurlijk over het werk, maar ook over de service en het contact.

Naast onze hovenierskwaliteiten kunnen klanten bij ons ook terecht voor klein grondwerk. Dit past in ons straatje, omdat we altijd het grondwerk ook zelf verrichten. Of het gaat om een aanbouw uitgraven of om sleuven voor kabel en leidingwerk;

Wij zullen ervoor zorgen dat de klus geklaard wordt!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img