Werkgevers
0

Jack & Puck

Oirschot, Moorland 4

www.jackenpuck.nl

**Wij helpen MKB-ondernemers om het meeste uit zichzelf als ondernemer én uit hun onderneming te halen. ** Samen zorgen we voor meer rust en focus, zodat de onderneming gaat groeien en ondernemen weer leuk wordt. We gaan hen inspireren om verder te gaan dromen, denken na over de juiste stappen, en gaan vervolgens actie ondernemen.

Zoek je als ondernemer een stok achter de deur? Is je onderneming toe aan meer structuur en professionalisering? Of heb je juist behoefte aan een onderneming met meer rust, die op eigen poten kan staan? Of zoek je gewoon een ervaren sparringpartner die je helpt en adviseert bij belangrijke zaken?

Dan kunnen wij je helpen. Want dat is precies wat wij doen. Wij zorgen ervoor dat je AAN je onderneming kan gaan werken, in plaats van ERIN. Wij denken mee, maar geven ook tegengas. Wij zijn een stok achter de deur om zaken nu écht anders aan te gaan pakken. Wij zien wat jij niet ziet om je te helpen achterhalen wat je in de weg staat. We geven concreet, helder en eerlijk advies, maar daar blijft het niet bij. Wij voeren dat advies samen met jou uit zodat we daadwerkelijk resultaten gaan boeken.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img