Werkgevers
0

Janssen-Fritsen B.V.

Terug naar alle resultaten

Janssen-Fritsen B.V.

Helmond, Berkveld 1

https://www.janssen-fritsen.nl/

Janssen-Fritsen ontwikkelt en produceert al sinds 1950 sportartikelen, sporttoestellen en spelmateriaal. We zijn gespecialiseerd in het bewegingsonderwijs, de zaal- en buitensport en het turnen. Ook buiten Nederland springt onze kwaliteit in het oog. We leverden turntoestellen voor de Olympische Spelen van Mexico, München, Barcelona, Athene, Beijing, Rio en Tokyo. We zijn stevig gegroeid, maar opereren nog steeds als een echt familiebedrijf.

Bij Janssen-Fritsen steken we veel tijd en energie in eigen productontwikkeling. Daardoor lopen we altijd voorop. Onze constructeurs hebben tal van innovaties op hun naam staan. Je kunt dan denken aan de Wall Jumper, de FlexoClimb en de Pegases. De constructeurs werken voortdurend aan technische verbeteringen. Sporters zijn immers gebaat bij veilig en verantwoord bewegen. Onze gezamenlijke uitdaging is het verbeteren van sportieve prestaties.

Het inrichten van een gymzaal, sporthal, turnhal of speellokaal is helemaal ons ding. We hebben jarenlange ervaring en kunnen je helemaal van dienst zijn. Daarbij maakt het niet uit of je een nieuwe accommodatie wilt inrichten of een bestaande wilt renoveren. In beide gevallen zijn een goede coördinatie en technische begeleiding onontbeerlijk. Wij zorgen ervoor dat alles efficiënt verloopt en tegenvallers worden voorkomen.

Veilig sporten en bewegen is voor ons topprioriteit. Intensief gebruik van de toestellen en materialen leidt tot slijtage en mogelijk onveilige situaties. Door te kiezen voor regelmatige inspectie en onderhoud bescherm je gebruikers en de sportinventaris. Én verleng je de levensduur van de toestellen. Met ons inspectie- en onderhoudsabonnement blijven je toestellen en materialen in topconditie en nemen wij je zorgen uit handen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img