Werkgevers
0

Joris Zorg

Oirschot, Sint Jorisstraat 1

https://www.joriszorg.nl/

Joris Zorg is een zelfstandig ondernemende organisatie die verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg levert. Het hart van Joris Zorg klopt al sinds 1333 in de regio die we allemaal ons thuis noemen: de Kempen. Hier helpen we ouderen zo lang mogelijk thuis te wonen (én te voelen), bieden we intensievere verzorging in onze kleinschalige zorgwoningen en leveren we ook vanuit preventie mooi werk.

Joris Zorg is een kleinschalige, persoonlijke zorgorganisatie voor ouderen in de regio van Oirschot en Eersel. Vanaf het moment dat u hulp nodig heeft, biedt Joris Zorg ondersteuning met verschillende diensten. Gewoon bij u thuis of – als dat niet langer kan – in onze huizen. Wij staan voor u klaar. Dapper, energiek, thuis voelen en openhartig zijn dan ook de waarden waar wij voor staan.

Joris Zorg. Klopt sinds 1333.

Onze medewerkers maken elke dag het verschil voor vele cliënten in de Kempen. En wij als organisatie willen het verschil voor onze medewerkers maken. Want medewerkers die zich happy, betrokken en gehoord voelen, betekenen nou eenmaal meer voor onze cliënten. Wij blijven daarom in gesprek. Met kwartaaloverleggen, denktanks, werkgroepen, themabijeenkomsten én de o zo belangrijke koffieautomaatgesprekken bijvoorbeeld.

RUIMTE EN DESKUNDIGHEID
De begrippen ruimte en deskundigheid staan centraal. Iedereen kan ruimte nemen voor nieuwe initiatieven, ideeën en werkwijzen. Én verhogen we onze deskundigheid met klinische lessen, trainingen op maat en coaching op de werkvloer. Vanuit een samenwerking met drie andere zorginstellingen nemen we ook regelmatig een kijkje in een andere keuken.

WAT VIND JE BIJ JORIS ZORG?
Fijne collega’s, betrokken teams en een warme organisatie
Ruimte om initiatief te nemen, je mening te delen en ideeën te realiseren
Voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden
De leukste cliënten van de Kempen!

WAT ZOEKEN WE IN JOU?
Wij zoeken jouw hart
Wij zoeken jouw warmte
Wij zoeken jouw energie
Wij zoeken jouw moed

Eigenlijk zoeken we mensen die zich net zo thuis voelen bij Joris Zorg als onze eigen bewoners en cliënten. Herken jij jezelf in onze kernwaarden: dapper, thuis voelen, energiek en openhartig?

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img