Werkgevers
0

Kees Verhouden Meubelen B.V.

Terug naar alle resultaten

Kees Verhouden Meubelen B.V.

OIRSCHOT, Industrieweg 30

www.verhouden.nl

Een klant die de sfeervolle woonwinkel van Kees Verhouden in Oirschot binnenstapt, gaat zelden zonder succes de deur uit. Dat komt vooral door de uitzonderlijke combinatie van winkel, meubelmakerij en spuiterij.
Kees, afgestudeerd bouwkundig ingenieur, heeft een enthousiast team om zich heen verzameld. Als een van de weinige meubelmakers beschikt hij over een hypermoderne werkplaats. Daarin staan onder andere een computergestuurde voorraadkast, een schuurmachine die tafelbladen van vier bij twee meter kan schuren en een CNC-machine die snel en nauwkeurig gaten boort en houten panelen op maat freest. Leuk detail is dat de bezoekers vanuit de woonwinkel rechtstreeks in de meubelmakerij kunnen kijken!
Kees is met zijn collectie gespecialiseerd in de diepte, niet in de breedte. “Met een winkeloppervlakte van 1200 vierkante meter zijn we te klein om alles te bieden. Daarom hebben we bewust keuzes gemaakt. Wij richten ons op de inrichting van de woon- en eetkamer. Grote aantallen meubels maken wij niet. Wij zijn geen productiebedrijf, maar een meubelmakerij waar maatwerk vervaardigd wordt.”
Onze meubelmakers zijn bij het gehele proces betrokken. Zij leveren de meubels hoogstpersoonlijk af bij de klant en dragen zorg voor de montage. Op deze manier kunnen ze meteen onderhouds- en gebruikstips geven, iets wat de klanten heel erg waarderen, net als het leveren in de avonduren.”
Het klimaat, de inrichting en de entourage geven een ongedwongen Brabantse sfeer.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img