Werkgevers
0

Keurslagerij E. Laureijs Bladel

Terug naar alle resultaten

Keurslagerij E. Laureijs Bladel

Bladel, Sniederslaan 49

https://laureijsbladel.keurslager.nl/

Keurslagerij E. Laureijs is een vol ambachtelijke Slagerij binnen de Vershof in Bladel. Wij werken in een leuk team van een 12 tal medewerkers. Dagelijks staan wij klaar voor klanten met ons team vol enthousiaste medewerkers. Als ambachtelijk keurslager maken wij bijna alle producten zelf. WIj streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag.

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediƫnten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img