Werkgevers
0

KLG Europe Eersel BV

Terug naar alle resultaten

KLG Europe Eersel BV

Eersel, Meerheide 15

https://www.werkenbijklg.nl/

Al meer dan honderd jaar is KLG Europe een bekende speler in de logistiek. Het gaat hierbij om een bedrijf dat van origine een familiebedrijf is, maar ondanks de overname in 2019 nog steeds dezelfde normen en waarden hanteert als toen het in de vorige eeuw de melkveehouders in de regio hielp met hun logistiek. Door passie en enthousiasme zijn we inmiddels uitgegroeid tot een multinational. Overal ter wereld vind je ons (www.klgeurope.com), maar omdat onze visie niet is veranderd, voelen collega’s zich bij KLG Europe vooral thuis.

Welkom bij de KLG familie, hét transportbedrijf in Nederland!

Onze visie Wij ontzorgen klanten door klantspecifieke, praktische en efficiënte logistieke oplossingen aan te bieden. Door ons proactief op te stellen en te investeren in de beste technologieën bereiken we optimale kwaliteit met de focus op de doelstellingen van de klant.

Door continue verbeteringen en innovaties door te voeren zijn we flexibel en zorgen we voor duidelijke en zorgvuldige communicatie. Hiermee garanderen we hoge klanttevredenheid en betrouwbaarheid.

Passie voor logistiek (onze missie) Passie voor logistiek drijft KLG Europe om de service, efficiëntie en duurzaamheid continu te verbeteren om het maximale resultaat te bereiken.

KLG Europe is dé logistieke partner!

Onze vestiging in Eersel is een transportbedrijf in hart en nieren onderweg naar de toekomst. Wij zijn wereldleider op gebied van groupage transport van en naar Frankrijk. Om dit te kunnen zijn en blijven, zoeken wij altijd gemotiveerde collega's. Vanwege de groei zijn we in januari 2022 gestart met de nieuwbouw in Eersel, zie ook de video. Building the future!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img