Werkgevers
0

KLG Europe Eersel BV

Terug naar alle resultaten

KLG Europe Eersel BV

Eersel, Meerheide 15

https://www.werkenbijklg.nl/

Als familiair bedrijf kiezen we voor stabiliteit en continuïteit. We bieden oplossingen die ook op de lange termijn het beste zijn. Voor het bedrijf, voor de mensen én voor de klanten. Graag doen we het samen iedere dag weer een beetje beter. Met meer dan 1000 medewerkers lukt het ons toch om de familiaire sfeer te behouden; korte lijntjes, platte structuur, informeel, de deuren staan altijd open, gezelligheid, enthousiasme en veiligheid. Je voelt je thuis in een internationaal, dynamisch en actief bedrijf.

Welkom bij de KLG familie, hét transportbedrijf in Nederland!

Onze missie KLG Europe wil maximale service bieden tegen minimale kosten. Dit bereiken we door het aannemen van een proactieve houding. Door te investeren in de beste technologie. We bieden de klant praktische, efficiënte en specifieke logistieke oplossingen. Om hoge klanttevredenheid te garanderen, implementeren we continu verbeteringen en innovaties. We vragen van onze mensen flexibiliteit en heldere en zorgvuldige communicatie.

Aanvullende Informatie KLG

Onze mensen zijn de belangrijkste factor. Zij vormen de basis van ons bedrijf en ons succes. KLG Europe staat voor Borderless Logistics en we bieden onze mensen naast grenzeloze mogelijkheden ook een stabiele thuishaven. We investeren dan ook graag in groei en ontwikkeling van onze medewerkers.

Binnen ons familiair bedrijf spelen waarden en normen al decennia een belangrijke rol. We gaan op een prettige, vriendelijke, eerlijke en informele manier met elkaar om. Je kunt bij KLG Europe rekenen op een betrokken en kundig team dat altijd achter je staat wanneer je steun kunt gebruiken en enthousiast met je meewerkt wanneer je een goed idee hebt.

We willen dat onze medewerkers zich onderdeel voelen van een familie en dat lukt: een groot aantal collega's is al jarenlang bij ons in dienst en daar zijn we enorm trots op! We bieden je de wereld, maar je mag natuurlijk ook lekker op je plek blijven.

Als familie komen we voor elkaar op en trekken we met elkaar op. Er wordt regelmatig een leuke activiteit georganiseerd. Zo houden we een zomer BBQ en een kerstborrel, doen we mee aan de Venloop en noem maar op.

We zijn een groeiende organisatie en zijn daarom altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's. Of je nu op zoek bent naar een startersbaan om je carrière een boost te geven, naar een medior baan om meer ervaring op te doen bij een wereldwijde logistieke dienstverlener of naar een senior functie waar jij je kennis kan inzetten om collega's op te leiden en een bijdrage levert aan de groei van KLG.

Wil jij ook werken bij een bruisend en kerngezond bedrijf en zie je een carrière bij een internationale dienstverlener in transport en logistiek wel zitten? Solliciteer dan nu!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img