Werkgevers
0

Koen Janssen Tuinen

Terug naar alle resultaten

Koen Janssen Tuinen

Heeze, De Ambachten 116

https://koenjanssentuinen.nl/
  • Het gezicht achter Koen Janssen Tuinen

In 2020 is Koen Janssen Tuinen in Heeze opgericht door Koen Janssen. Na voltooiing van zijn hoveniers opleiding heeft hij ruim vijf jaar ervaring opgedaan als hovenier bij een gerenommeerd hoveniersbedrijf. In de tussentijd heeft hij ook de opleiding boomverzorging met succes weten af te ronden.

Begin 2020 was de tijd rijp en heeft hij zijn droom waar gemaakt: het oprichten van zijn eigen hoveniersbedrijf. Met passie, gedrevenheid en vakkennis heeft hij Koen Janssen Tuinen weten te ontplooien tot een succesvolle onderneming die gespecialiseerd is in tuinontwerp, tuinadvies, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en boomverzorging.

  • Professionaliteit, passie en gedrevenheid

Koen Janssen Tuinen kenmerkt zich door professionaliteit, passie en gedrevenheid. Bij iedere opdracht streven wij naar het hoogst haalbare resultaat en dat is terug te zien in onze opgeleverde projecten die tot in detail zijn afgewerkt. Wij leveren ons werk pas op wanneer het hoge afwerkingsniveau behaald is. Om dit te bereiken gaan we enkel te werk met de meest geavanceerde gereedschappen, machines en hoogwaardige materialen. Doordat we een breed georiënteerd hoveniersbedrijf zijn hoeven we alleen het noodzakelijke werk uit te besteden en ook daarvoor geldt dat we alleen voor het beste resultaat gaan. We werken uitsluitend met vaste, betrouwbare partners die hetzelfde niveau nastreven.

  • Klant centraal

Bij al het werk dat wij leveren stellen we de klant en zijn belang centraal. Mede hierdoor maken we tuinen die volledig in lijn liggen met de specifieke wensen en eisen van de klant. Door onze manier van werken, hebben we langdurige samenwerkingen opgebouwd in zowel de particuliere als zakelijke sector.

Uw tuin is onze passie en we zorgen er graag voor dat uw tuin een plek is als verlengstuk van uw huis waar u jarenlang van kunt genieten en waar u volledig tot rust komt.


Met onze expertise, passie en vakkundigheid helpen uw droomtuin te realiseren.


en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img