Werkgevers
0

Kolsters Installatietechniek

Terug naar alle resultaten

Kolsters Installatietechniek

Middelbeers, Industrieweg 1

www.kolsters.eu

Wie zijn wij?
Kolsters Installatie Techniek is een vooruitstrevend familiebedrijf die werkzaamheden uitvoert in de breedste zin van het vak. Een uitdaging? Ja graag! Bij ons staat klant, duurzaamheid en service centraal.

Wij bestaan uit een team van 16 toegewijde collega’s die er alles aan zullen doen om de klant tevreden te krijgen, en hierbij niet onder te doen aan de ‘Kolsters’-kwaliteit.

Hoe het begon
Het begon allemaal in 2005 toen Jack Kolsters Kolsters Installatie Techniek oprichtte. Jack, toen 43 jaar, met een bult aan ervaring en het idee om vernieuwende installaties te realiseren. In een korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel en vernieuwend bedrijf. Van een thuismagazijn is in 2011 de overstap gemaakt naar een pand vol mogelijkheden op het industrieterrein in Middelbeers. Dit met als achterliggende gedachte dat zoons Duke en Tino het bedrijf willen voortzetten.

Duke en Tino draaien vanaf jongs af aan mee in het vak en hebben ook een enorme passie voor technische oplossingen en innovatieve ideeën. In januari 2021 hebben zij dan ook het bedrijf overgenomen. Het was altijd hun droom om een succesvol bedrijf te ontwikkelen, technische klantvragen op te lossen en personeel te laten groeien in technische kennis. Met een club gedreven medewerkers welke grote betrokkenheid en verbondenheid laten zien is Kolsters een uniek familiebedrijf.

Onze visie
Kolsters is de ‘technische’ partner. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige oplossingen voor sanitair- klimaat- en regelinstallaties met innovatieve en kwalitatieve technieken en materialen. Ons werk laat zien dat een divers en technisch creatief team, unieke concepten succesvol kan waarmaken en daarmee een bijdrage levert aan een duurzame en inspirerende omgeving voor iedereen.

De kernwaarden, merkwaarden en de visie van Kolsters Installatie Techniek zijn duidelijk. We werken er aan om dit samen iedere dag nog beter te doen. Want wij geloven in de kracht van samen. Samen met collega´s, klanten en partners.

Wij begrijpen daarnaast als geen ander dat een nieuwe technische oplossing een flinke stap is. Het is de sleutel naar hoog wooncomfort. Door onze expertise samen te voegen met creativiteit is een oplossing voor deze technische vraagstukken gegarandeerd.

Kernwaarden
Betrokkenheid: Wij zijn betrokken bij onze eigen medewerkers. Deze betrokkenheid komt voort uit de oprechte belangstelling voor de medewerker en het vak. Het is belangrijk dat zij zich bij ons thuis voelen. Dat is wat ons bindt en wat ons onderscheidt.

Samenwerking: Samen kom je verder! Door intensieve samenwerking tussen de verschillende afdelingen kunnen we de meest efficiënte manier van werken bereiken. Samenwerken betekent voor ons ook dat je samen verantwoordelijkheid neemt. Elke schakel in onze processen is even belangrijk, ongeacht waar in het proces een bijdrage wordt geleverd. Daarbij hebben we oog voor elkaar en het grote geheel.

Vakmanschap: We hebben een geloof in kwaliteit. Investeren in vakmanschap en professionele en persoonlijke ontwikkeling is de kern van ons bedrijf en onze dienstverlening.

Vragen?
Heb je vragen over ons familiebedrijf? Wij horen heel graag van je!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img