Werkgevers
0

Willem Kox Grondwerken

Terug naar alle resultaten

Willem Kox Grondwerken

EERSEL, Postakkers 72

http://koxbestrating-infra.com/

Willem Kox Grondwerken uit Eersel bestaat uit twee zzper- ondernemingen.
Willem en Ad Kox vormen samen een vader en zoon combinatie. Door samen een combinatie te vormen is er de jarenlange ervaring en de flexibiliteit om te streven naar kwaliteit. Kox Bestrating – Infra is continue bezig met veelzijdige werkzaamheden zoals: Bestrating, grondwerk en leidingwerken. Betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel! Door het gebruiken van onze vakkennis en het juiste gereedschap, zijn we er voor particulieren en bedrijven.

Uw Klus, Mijn zorg!

OVER ONS
Ad Kox
Ad zit van jongs af aan al in de bestratingswereld. Vanaf 1985 is hij werkzaam geweest bij verschillende bestratings bedrijven. Na dit vele jaren te hebben gedaan is hij de wegenbouw in gegaan. Dit heeft Ad ongeveer 20 jaar gedaan en is in 2006 voor zichzelf begonnen als kleine ondernemer.
Door te werken voor vaste aannemers en de nodige eigen werken is het bedrijf alleen maar gegroeid.
Ad heeft verschillende opleidingen en cursussen behaald waaronder allround-stratenmaker en allround-vakman/voorman Grond-Weg en Waterbouw. Daarnaast heeft Ad in juli 2014 de studie vakman/ monteur Gas-Water-Warmte afgerond.

Willem Kox
Willem is in de voetsporen van zijn vader getreden. Vanaf jongs af aan is hij al werkzaam geweest voor zijn vader. In 2010 is hij geslaagd voor zijn Middelbaar Beroepsonderwijs en is daarna de Infratechniek ingegaan. Daar heeft hij niveau 2 Vakman Grond-Weg en Waterbouw en niveau 3 Voorman Grond-Weg en Waterbouw behaald. Nadat Willem een aantal jaren in de wegenbouw werkzaam is geweest, heeft hij er voor gekozen om samen met zijn vader Ad, als zzp’er te gaan werken. Willem heeft in juli 2014 de opleiding Vakman/Monteur Gas-Water-Warmte niveau 2 en 3 afgerond. In de toekomst zullen hier nog de nodige studies op volgen.

Door de juiste ervaring en de juiste kennis. Zijn we een jong en flexibel bedrijf geworden. En hebben kwaliteit en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img