Werkgevers
0

KSE Process Technology B.V.

Terug naar alle resultaten

KSE Process Technology B.V.

Bladel, Rondweg 27

https://www.ksegroup.com

Meel, zout, vitamines en minderalen: dier- en veevoer kan tot wel 50 grondstoffen bevatten. De machines, proceslijnen en slimme software van KSE zorgen ervoor dat alle ingrediënten snel en in de juiste dosering in het eindproduct terechtkomen.

Het in 1973 opgerichte KSE is een Brabants familiebedrijf met een grote passie voor techniek. Door goed ondernemerschap, uitstekende service en een innovatieve product portfolio zijn we uitgegroeid tot dé wereldspecialist op het gebied van doseer- en weegsystemen en automatiseringssoftware voor de veevoeder-, petfood- en premixindustrie.

Nieuwe, goede arbeidskrachten kan KSE absoluut gebruiken. Het internationaal opererende bedrijf kent nog steeds een informele sfeer met een no nonsense cultuur met veel aandacht voor de balans tussen werk en privé. Van echte hiërarchie is er geen sprake en bij de directie mag je altijd een vraag neerleggen. Medewerkers realiseren bij ons het productproces van begin tot eind. Je draagt bij aan de totstandkoming van een volledig product of project en dat is voor veel mensen echt een meerwaarde in hun werk.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img