Werkgevers
0

Lankelma Geotechniek Zuid B.V.

Terug naar alle resultaten

Lankelma Geotechniek Zuid B.V.

Oirschot, Moorland 4a

Lankelma Geotechniek Zuid B.V. verbindt haar expertise aan geotechnisch, geohydrologisch en milieukundig bodemonderzoek en de bijbehorende advisering. Sinds de start van Lankelma in 2001, zijn wij uitgegroeid tot een van de toonaangevende geotechnische en milieutechnische ingenieursbureaus in Europa.

Lankelma Geotechniek Zuid B.V. voert met moderne machines en materieel een groot scala aan onderzoek uit, denk hierbij aan onderzoek ter plaatse van locaties met beperkte toegankelijkheid, havens, waterkeringen, spoorwegen, snelwegen, niet-gesprongen explosieven onderzoek en inpandig onderzoek.

Door een grote verscheidenheid aan specialisten kunnen we tevens voldoen aan de uiteenlopende advies wensen van onze klant. Advisering geschiedt tevens op milieukundig, geotechnisch en geohydrologisch gebied. Een kleine greep uit onze adviesdiensten zijn bijvoorbeeld, verkennend onderzoek, milieukundige begeleiding, funderings-, bemalings-, damwandadviezen en diverse laboratorium proeven welke worden uitgevoerd in het laboratorium van Lankelma te Oirschot.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img