Werkgevers
0

Leenders

OIRSCHOT, Industrieweg 25

www.leenders.nl

Mijn vak draait om het houtvuur en ik zoek dat vuur op tot aan de bron. Buiten in de natuur, daar vind ik mijn vuur, mijn bron van inspiratie. Ik start een buitenvuur het liefste met vonken. Dat vergt extra aandacht en is best lastig, maar daardoor begrijp ik het vuur beter. Ik zie na de vonk het vuur tot leven komen en herken de fase waarin het verzorgd moet worden. Zulke ervaringen komen terug in onze producten. In onze kachels dragen we het buitenvuur naar binnen. - Bart Leenders

OOG VOOR DETAIL

Als een product een lang leven heeft, dan moeten de details kloppen. Omdat we bouwen met de hand zit aandacht voor kwaliteit er ingebakken. We schaven net zo lang tot alle details in dienst staan van het vuur.

SIMPLIFY, SIMPLIFY

Simplify, simplify, schreef Henry Thoreau, want hij vond simpele oplossingen de beste oplossingen. Wij zijn het helemaal met Henry eens. Het is altijd ons streven als wij een product ontwikkelen. Simpel houden, niet toevoegen maar juist weglaten.

Dat simpele is hartstikke lastig want toevoegen is eigenlijk veel eenvoudiger. Maar als simplify simplify lukt, geeft dat een geweldig gevoel.

ALLES VOOR HET VUUR

Vuur staat bij ons centraal. Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Een vuur dat je leert beheersen hoe vaker je stookt. Wij zorgen voor een haard die je lang en goed van het vuur laat genieten, de rest is aan de klant.

DUURZAME PRODUCTIE

Duurzaamheid begint volgens ons met een investering. Zoals het bouwen van iets goeds dat lekker lang meegaat. We gaan bewust te werk. Zo draait onze productie al 3 jaar op zonne-energie.

LOKALE SAMENWERKING

Onze fabriek staat in het Brabantse Oirschot. Daar worden onze haarden ontworpen, ontwikkeld en uiteindelijk geassembleerd.

We laten de onderdelen zo veel mogelijk regionaal maken. Heel bewust omdat het voor ons belangrijk is dat leveranciers dichtbij de fabriek gevestigd zijn. Dit helpt de natuur te ontzien, tijd te besparen en we versterken zo de economie van de mooie regio rondom Oirschot.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img