Werkgevers
0

Lemmens Interieurs B.V.

Terug naar alle resultaten

Lemmens Interieurs B.V.

BERGEIJK, Schalksakker 2

www.lemmensinterieurs.nl

Wat u ook voor ogen heeft… wij staan open voor uw ideeen en denken met u mee. Het grote verschil tussen de ene interieurbouwer en de andere zit ’m in de kleinste details… het vakmanschap en de liefde voor het vak. Maar dat verschil ziet u pas als uw interieur gereed is. Dan ziet u of uw interieur, de stijl en vorm heeft gekregen, die u voor ogen had.

Wat u ook voor ogen heeft… wij staan open voor uw ideeen en denken met u mee. Geen design om het design maar een ontwerp dat uitgesproken smaak combineert met praktisch, duurzaam en functioneel. Omdat we alles in eigen hand hebben, zijn we in staat snel en efficiënt hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Vertrouwen, openheid van zaken en het maken van duidelijke afspraken staan bij ons aan de basis van ieder project. Met liefde bouwen we de mooiste interieurs, maar het eindproduct is een tevreden opdrachtgever.

Waar zijn wij goed in… Lemmens Interieurs is een vooruitstrevende dienstverlener, met een liefde voor het vak. Het bedrijf blinkt uit in twee disciplines:

  • Projecten in de medische sector zoals de inrichting van tandarts-, huisartsen-, groepspraktijken en dierenartspraktijken, apotheken en zorginstellingen.
  • Losse producten of complete projecten voor bedrijven in het MKB en particulieren;
  • Lemmens Interieurs onderscheidt zich door haar integrale dienstverlening. Full-service aanpak, van een uitgekiend ontwerp en hoogwaardige kwaliteitsproducten tot klantgerichte projectbegeleiding en accurate nazorg. Dat alles tegen marktconforme prijzen.

Lemmens Interieurs werkt voor zakelijke opdrachtgevers (eindgebruikers), intermediaire opdrachtgevers zoals architecten (voorschrijvende markt), voor bouwbedrijven (uitvoerende partijen) en particulieren.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img