Werkgevers
0

Libéma Hoofdkantoor

Terug naar alle resultaten

Libéma Hoofdkantoor

Rosmalen, Graafsebaan 133

https://www.libema.nl/

Maak kennis met Libéma

Libéma is met meer dan 20 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland. Het bedrijf bestaat uit drie divisies: Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma heeft prachtige locaties, waaronder: Beekse Bergen, Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Autotron Exclusive, Congrescentrum 1931, Omnisport Apeldoorn en Luchtvaartmuseum Aviodrome.

Dankzij deze diversiteit aan locaties biedt Libéma ontelbaar veel mogelijkheden aan zowel gezinnen als de zakelijke markt. Libéma ontwikkelt, financiert en beheert recreatief vastgoed.

Hier beleef je de mooiste tijd

Ieder jaar ontvangt Libéma ruim vijf miljoen gasten op de attractieparken, vakantieparken en beurzen- en evenementenlocaties. De missie van Libéma is: ‘De mooiste tijd beleef je bij Libéma’. Dit houdt uiteraard in dat Libéma ervoor waakt dat de gasten de mooiste tijd beleven op één van de locaties.

Onder ‘de mooiste tijd’ verstaat Libéma: kwaliteit, betrokkenheid, een eerlijke en open sfeer, lachende gezichten, professionaliteit en een tevreden gevoel. De invulling van de locaties en de werkwijze van het personeel zorgen ervoor dat gasten zich welkom voelen, dat ze een unieke belevenis ondergaan en meer krijgen dan zij verwachten.

Benieuwd naar onze carrière mogelijkheden? Ga dan naar www.werkenbijlibema.nl.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img