Werkgevers
0

Lucendis

Eindhoven, De Sleutel 1

Met wat tegenwind zijn ideeën meer dan welkom. Wij zorgen voor de juiste wind in uw zeilen, zodat u snel en makkelijk uw eindbestemming behaalt.

We helpen u met het uitzetten van een nieuwe koers voor uw print- en documentbeleid. Lucendis is gericht op het aandragen van klantgerichte oplossingen op het gebied van print/scan, document management, IT/werkplekbeheer en vast/mobiel telefonie integratie (VoIP). Hierbij gaan we altijd uit van uw situatie.

Voegt u Lucendis toe aan uw bemanning, dan krijgt u een krachtige combinatie als het gaat om verwerking van informatiestromen binnen uw Digitale Highway.

Lucendis is een dynamische en ambitieuze onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van adviezen en oplossingen op het gebied van DMS en ICT. Wij hebben een ambitieuze groeidoelstelling, waarbij de kwaliteit van onze dienstverlening voorop blijft staan. Ons motto hierin is “Verwachtingen van onze klanten overtreffen” Vanwege onze sterke en aanhoudende groei zijn wij op zoek naar nieuwe gedreven collega’s met een no-nonsens sales mentaliteit die met beide benen op de grond staan en van aanpakken weten. Wij zijn echte doorzetters met een winnaarsmentaliteit.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img